Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang (tso) van basisschool de Wegwijzer wordt verzorgd door Stichting Partou.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen kinderen tussen de middag op school overblijven van 12:00 tot 13:00 uur onder begeleiding van onze overblijfkrachten. De kinderen brengen hun eigen eten mee. Na het eten gaan we nog even lekker buitenspelen totdat school weer begint.

Deze tussenschoolse opvang wordt georganiseerd en gecoördineerd door Partou. U kunt een contract afsluiten voor het gehele schooljaar. De kosten bedragen €2,25 per keer. U kunt ook een 10 strippenkaart aanschaffen voor €30,00, dit is €3,00 per keer.

Wilt u gebruik maken van onze tso of meer informatie? Inschrijven kan via www.partou.nl/tso of neem contact op met de tso-coördinator Sandy Trompert 06-82059720 of tsodetol251@partou.nl