Naschoolse opvang

Bent u later dan de kinderen klaar met werken? Dan is het lastig om de tussenliggende tijd op een goede manier te organiseren. Velen van u zullen dit herkennen. Wilt u dit beter kunnen organiseren en klinken woorden als continuïteit, zekerheid en kwaliteit u als muziek in de oren? Dan heeft Vlietkinderen voor u een passende oplossing; Naschoolse Opvang.
Naschoolse opvang is voor kinderen vanaf 4 jaar totdat zij de basisschool verlaten. De groepsgrootte is maximaal 20 kinderen. Voor elke 10 kinderen is één pedagogisch medewerker aanwezig.

Wet kinderopvang
Naschoolse Opvang valt onder de Wet Kinderopvang. Dit betekent dat ouders voor de kosten een tegemoetkoming via de belastingdienst kunnen aanvragen. De werkgeversbijdrage wordt sinds 01-01-2007 automatisch via de belastingdienst uitgekeerd.

Inschrijven
Als u gebruik wilt maken van Naschoolse Opvang dient u zich in te schrijven bij Partou of  Vlietkinderen
Het aanvragen / downloaden van een inschrijfformulier (en aanvullende informatie) kunt u doen via de website:
www.partou.nl onder de button inschrijven of per mail
detol251@partou.nl telefonisch: 06-54221662
www.vlietkinderen.nl onder de button inschrijven of per mail
info@vlietkinderen.nl telefonisch: 070 – 317 59 59

Opvang vanaf 15.15 uur op maandag, dinsdag en donderdag
Opvang vanaf 12.15 uur op woensdag
Opvang vanaf 11.45 uur op vrijdagmiddag voor de leerlingen van de
groepen 1 t/m 4.
Opvang vanaf 15.15 uur op vrijdag voor de groepen 5 t/m 8.

De naschoolse opvang wordt georganiseerd op locaties  :
"Partou De Tol"
De Tol 251