Opvang BSO

Kiest u voor kwaliteit?

Dan kiest u voor de kinderopvang van Vlietkinderen!

Vlietkinderen in het kort:

• Eersteklas kwaliteit voor concurrerende tarieven
• Geworteld in de regio
• Ruim 40 jaar ervaring
• Dagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en verlengde peuteropvang
• Meer dan 20 locaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen)
• Uiteraard met HKZ-keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector)

Alle informatie kunt u vinden op onze website.

De BSO (Buitenschoolse Opvang) omvat drie soorten opvang: De Voorschoolse Opvang, de Tussenschoolse Opvang en de Naschoolse Opvang. Voor meer informatie kunt u klikken op de soort opvang van uw keuze aan de linkerkant van deze pagina.

Vakantieopvang
Bij Vlietkinderen kunt u ook terecht voor vakantieopvang, zelfs als u (nog) geen klant bent bij ons. Bezoek onze website en bekijk de mogelijkheden.

Goed, leuk en betrouwbaar!
Uw kind toevertrouwen aan anderen: dat is geen geringe beslissing. Geen wonder dat u, als ouder, niet over één nacht ijs gaat. Vlietkinderen biedt veel meer dan opvang alleen.

Gun uw kind de hoogwaardige kwaliteit van alle Vlietkinderen-locaties.

Meer uitdaging, meer continüiteit, meer veiligheid, en dat alles in een leuke en stimulerende omgeving. Vlietkinderen biedt uw kind ruimte om te groeien. Op élk gebied.

Vlietkinderen-medewerkers zijn uw partners in de opvoeding. Dat is een veilig en prettig idee. Bel ons voor een persoonlijke kennismaking, wij staan u graag te woord!

www.vlietkinderen.nl
Telefoon (070) 317 59 59