ICT:

Het ouderwetse krijtjestijdperk behoort al een aantal jaren tot het verleden. De school is namelijk in het bezit van 11 digitale schoolborden. Vanaf groep 3 heeft elke groep er een. Een groot voordeel is dat alles wat je wilt laten zien, duidelijker is voor de kinderen en  alle methoden hebben digitale lessen. Wil je iets verduidelijken adhv een filmpje is dat ook geen enkel probleem.

De Wegwijzer beschikt over een computerlokaal. Daar kunnen de kinderen van een groep tegelijk werken met de computer. Tevens staan er in de groepen ook een of meerdere computers. Alle computers worden beheerd door ITS Leidschendam. Zij zorgen er ook voor dat eventuele problemen met de borden worden verholpen. Er zijn voor alle kinderen leuke en leerzame programma's waarmee ze kunnen oefenen. Deze zijn er al voor kinderen vanaf groep 1.

Op de locatie de Oude Bleijk wordt er sinds schooljaar 2016-2017 gebruik gemaakt van laptops. Deze worden in de groep gebruikt.

Sinds dit schooljaar beschikken de klassen 3 t/m 8 over SNAPPET. Dit is een programma waar leerlingen informatie mee kunnen verwerken.