Zing es Project

De afgelopen weken hebben de kinderen op school een aantal muzieklessen gehad van Kees Sijbrandij. Na een geslaagde generale repetitie waren de kinderen er klaar voor om 18 april samen met Kees en zijn band een uitvoering te geven aan de ouders in het Ludens theater. Nadat de kinderen nog een paar laatste tips hadden gekregen, mochten ze de zaal in om met zijn allen 'het muzikale sport-verhaal' te openen. Na de opening mocht groep 3/4 schitteren op het podium met de scene 'talent ontdekken' en o.a. het lied 'later als ik groot ben'. Vervolgens was het de beurt aan groep 5/6, die met het lied 'alleen ben je niks, da's logisch' en de scene 'pech pech pech / en nu?' de boodschap overbrachten dat je nooit opgeven moet! Tot slot kwam subgroep 7 op het podium die het verhaal afmaakte met het lied 'morgen is de strijd' en de scene van het 'sportgala'. Tot slot nog één keer met zijn allen op het podium om de show af te sluiten met het openingslied 'doe mee', waarna de kinderen een daverend applaus in ontvangst mochten nemen! Wat een gave voorstelling was het!
  • IMG_8860.JPG
  • IMG_8865.JPG